parallax background
 
Firma S-tronic Akcesoria telefoniczne znajdująca się w  4021 VM Maurik, Mantethof 7, jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

  Dane kontaktowe:
www.s-tronic.nl
Mantethof 7
4021 VM Maurik
tel.: +31614715653

Dane osobowe, które przetwarzamy

Korzystając z naszych usług i / lub przekazując nam te informacje S-tronic przetwarza Twoje dane osobowe. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

 
  • Imię i nazwisko;
  • Dane adresowe;
  • Numer telefonu;
  • Adres e-mail
 
Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy mają ponizej 16 lat, chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik ma wiecej niż 16 lat. Zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem stronicgsm@gmail.com, a my usuniemy te informacje.

S-tronic przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

 
  • Obsługa płatności;
 
  • Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej;
  • W razie potrzeby możesz zadzwonić lub wysłać e-mail, aby wykonać nasze usługi;
  • Informacja o zmianach w naszych usługach i produktach;
  • Umożliwienie utworzenie konta;
  • Dostarczanie Tobie towarow i usług;
  • S-tronic analizuje Twoje zachowanie na stronie internetowej w celu ulepszenia strony internetowej i dostosowania zakresu produktów i usług do Twoich preferencji.;
  • S-tronic śledzi zachowanie podczas surfowania na różnych stronach internetowych, dzięki którym dostosowujemy nasze produkty i usługi do Twoich potrzeb;
  • S-tronic przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, np. Dane, których potrzebujemy do naszego zeznania podatkowego.
 
Komu są udostępniane Twoje dane?

  Aby móc zrealizować Twoje zamówienie, współpracujemy z partnerami dystrybucyjnymi. Strony te otrzymują numer zamówienia, nazwę i adres dostawy, aby upewnić się, że mogą prawidłowo przetworzyć paczkę.

Współpracujemy również z różnymi partnerami logistycznymi, takimi jak PostNL. Nasi partnerzy logistyczni otrzymują od nas Twoje imię i adres dostawy. Potrzebują tych informacji, aby dostarczyć paczkę pod wybrany przez Ciebie adres.

  Rząd

Czasami musimy przekazać dane osobowe rządowi. Może to nastąpić przede wszystkim, jeśli niektóre instytucje rządowe potrzebują tych informacji do wykonywania swoich obowiązków, takich jak organy podatkowe. Policja lub organy sądowe mogą również potrzebować pewnych informacji w przypadku oszustwa lub nadużycia. Wreszcie niektóre organy nadzoru mogą mieć dostęp do danych osobowych w kontekście dochodzenia.

  Jak długo przechowujemy dane osobowe

Jeśli dokonasz zakupu, potrzebujemy pewnych informacji w celu dostarczenia zamówienia i informowania Cię o Twoim zamówieniu. Dane te są również wymagane w przypadku wszelkich zwrotów lub napraw. W tym celu gromadzimy Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, adres (-y) dostawy, dane dotyczące płatności i Twój numer telefonu. Informacje są wymagane do zawarcia umowy, którą z nami zawarłeś. Zgodnie z prawem musimy przechowywać dane dotyczące Twojego zamówienia przez 7 lat. Po tym okresie używamy anonimowych danych do raportów wewnętrznych.

  Dane na Twoim koncie

Na Twoim osobistym koncie przechowujemy następujące informacje: Twoje imię i nazwisko, adres dostawy, miejsce zamieszkania (adres), numer telefonu, adres e-mail i datę urodzenia (jeśli to określiłeś). Na koncie przechowujemy również historię zamówień, w tym wybrane opcje dostawy. Ponadto przechowujemy na koncie określone przez Ciebie interesy, a mianowicie listę życzeń i preferencje dotyczące poczty e-mail. Przechowujemy dane na koncie tak długo, jak długo znajduje się u nas aktywny klient. Jeśli nie logujesz się przez 7 lat, usuniemy wszystkie Twoje dane. Ponadto możesz w każdej chwili złożyć wniosek o usunięcie swoich danych za pośrednictwem naszej obsługi klienta.

S-tronic nie sprzedaje Twoich informacji stronom trzecim i dostarczy je tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wywiązania się z obowiązku prawnego. Firmy, które przetwarzają dane w naszym zadaniu, zawierają umowę dotyczącą procesora, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności danych. S-tronic pozostaje odpowiedzialny za te operacje przetwarzania.

  Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

S-tronic wykorzystuje tylko techniczne i funkcjonalne pliki cookie oraz analityczne pliki cookie, które nie naruszają Twojej prywatności. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze, tablecie lub smartfonie podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Pliki cookie, których używamy, są niezbędne do technicznego działania strony internetowej i łatwości użytkowania. Zapewniają, że strona działa poprawnie i zapamiętuje na przykład twoje preferencje. Dzięki temu możemy zoptymalizować naszą stronę internetową. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

  Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez S-tronic i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które przechowujemy, do Ciebie lub innej organizacji wymienionej przez Ciebie w pliku komputerowym. Możesz wysłać wniosek o dostęp, korektę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub żądanie wycofania zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych osobowych na stronicgsm@gmail.com. Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z żądaniem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa czytelna maszynowo, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer usługi obywatelskiej (BSN) czarny w tej kopii. Ma to chronić Twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe,  w przeciągu czterech tygodni, na Twoją prośbę. S-tronic chce również zaznaczyć, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzoru, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

  Witryny stron trzecich

Niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności nie ma zastosowania do stron internetowych stron trzecich, które są połączone z naszym sklepem internetowym za pomocą linków. Nie możemy zagwarantować, że te osoby trzecie będą przetwarzać twoje dane osobowe w sposób wiarygodny lub bezpieczny. Zachęcamy do zapoznania się z polityką prywatności tych stron przed skorzystaniem z tych stron.

  Zmiany w niniejszym oświadczeniu o prywatności

  Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności. Zaleca się regularne sprawdzanie tego oświadczenia o ochronie prywatności, aby mieć świadomość tych zmian.

  W jaki sposób chronimy dane osobowe

Firma S-tronic poważnie traktuje ochronę swoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub stronicgsm@gmail.com