S-TRONIC


Onze missie is om waarde te creëren voor onze klanten. Comfortabel, veilig en goedkoop winkelen zijn zulke waarden. We richten ons primair op de kwaliteit van de producten die we aanbieden en we garanderen professionele service, waarvan het doel altijd is om te handelen in het voordeel van de klant.

We hebben een breed aanbod aan telefoon onderdelen en een breed aanbod aan accessoires zoals holsters, overlays, hoezen, koptelefoons, kabels, batterijen, folies en nog veel meer. Zeker, iedereen zal iets voor zichzelf vinden. We hebben concurrerende prijzen en een zeer snel orderverwerkingssysteem, dat binnen 24 uur na ontvangst van de betaling wordt verzonden.

parallax background
 

S-TRONIC

We volgen constant de nieuwste trends op dit gebied, waardoor we ons aanbod op continue basis kunnen bijwerken. Wij zijn de officiële distributeur van merkaccessoires REVERSE,VIDVIE op de Nederlandse markt.

Elk product voordat het in de handel wordt gebracht, wordt zorgvuldig getest en gedekt door een garantie in overeenstemming met de EU-regelgeving. In geval van vragen of twijfels, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze fanpagina's: